Nieuws

Vorige week donderdag 9 mei was de instuiftraining bij Bavo Beach en het was een zeer groot succes.

Lees het hele bericht.

instuifopeningZowel bij de jeugd als bij de senioren waren alle velden bezet, meer dan 160 leden hebben deze avond training gekregen. Het was een beetje improviseren soms maar het is allemaal gelukt! Na deze avond zijn we druk bezig geweest met het maken van de trainingsgroepen en die zijn inmiddels af en zijn te vinden op onze website.

Zondag 12 mei was de opening en kon je meedoen met een toernooi. We hadden geluk met het weer en 10 teams gingen de strijd met elkaar aan. Na afloop was er nog een gezellige BBQ met een verfrissend drankje.

Al met al dus weer mooie dagen gehad bij Bavo Beach!

Vanaf deze week zijn de echte trainingen begonnen. Er zullen waarschijnlijk nog wat verschuivingen plaatsvinden en zodra het definitieve schema bekend is zal deze ook op de website staan.

Tot snel bij Bavo Beach!

Sluit dit bericht.

Na de bijzonder druk bezochte instuif zijn de trainingsgroepen gemaakt.

Lees het hele bericht.

We hebben genoten van een enorme een opkomst bij de instuiftraining @bavobeach!!!
Volle velden, hard getraind, blije gezichten, lekker weertje, al met al een zeer geslaagde avond!

En na afloop hebben we alle leden die de komende weken willen komen trainen in groepen verdeeld.

Je kunt het overzicht nu bekijken op de website en meteen zien met wie je zand gaat happen!

Sluit dit bericht.

Geef je nu op voor het openingstoernooi van zondag 12 mei.

Lees het hele bericht.

Stuur een mail naar info@bavobeach.nl en geef hierbij de categorie aan (zie poster). Tot zondag 12 mei! 

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om vrij te spelen die dag of gewoon een drankje/hapje te doen. BBQ kost 10,- euro (aanmelden vóór 15:00 uur). Je kunt bij Bavo Beach pinnen tegenwoordig.

12opening

Sluit dit bericht.

Zoals eerder is gecommuniceerd, vinden aanstaande donderdag (9 mei 2019) de instuif- en selectietrainingen plaats.

Lees het hele bericht.

Graag willen we diegenen uitnodigen die hebben aangegeven gebruik te willen maken van de trainingen. Daarnaast zullen er enkele (potentiële) leden deelnemen die graag met Bavo Beach en/of beachvolleybaltrainingen willen kennismaken.

Instuiftrainingen
Om 18.00 uur start de training voor de mini’s en de jeugdleden. De training voor studenten en senioren begint om 20.00 uur. Tijdens de avond wordt er op alle velden getraind. Alle deelnemers worden willekeurig op een veld ingedeeld. Vervolgens zal er gedurende de training worden geschoven, zodat iedereen aansluiting vindt bij een trainingsgroep van zijn of haar eigen niveau.

Wij streven ernaar dat de trainingsgroepen aan het einde van de training zijn samengesteld. Daarnaast maken we bekend wie jouw trainer wordt.

Trainingen gedurende het seizoen
De wekelijkse trainingen starten in week 20 (volgende week) en gaan in beginsel door tot de zomervakantie. In overleg met de trainers kan daar uiteraard van worden afgeweken. Verder is het goed om te weten dat de trainingen anderhalf uur duren.

De indeling van het trainingsschema is als volgt:

Wie Trainingsdag Aanvangstijd training
Mini’s Woensdag
Evt. vrijdag
17.30 uur
Jeugdleden Donderdag
Evt. maandag of dinsdag
18.00 uur
Senioren + studenten In overleg met de trainer in overleg met de trainer

Wellicht ten overvloede: de kosten voor de trainingen van de mini’s en de jeugdleden zijn al verwerkt in het lidmaatschap. Voor de senioren en studenten geldt er een trainingstoeslag van € 5,-- euro per training bovenop het lidmaatschap. Deze dient aan de trainer te worden betaald.

We zien jullie graag allemaal komende donderdag bij Bavo Beach! Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag.  

Voor nu een sportieve groet, ook namens alle beach trainers,

Bavo Beach

Sluit dit bericht.
23 april 2019Topweek op Bavo Beach

Vorige week hebben alle Spaarnestad teams training gekregen bij Bavo Beach en wat hadden we een geluk met het weer!

Lees het hele bericht.

Het was een prachtige week met veel zon, volleybal en gezelligheid.We zijn ontzettend trots op hetgeen wat we al hebben neergezet en we zijn nog steeds druk bezig om Bavo Beach nog mooier te maken. Heerlijk om iedereen bezig te zien op de velden en om na afloop met elkaar een drankje te drinken bij de Bavo Beach horeca container.

topweek

Het zaalseizoen zit er voor iedereen nu echt op dus wordt het tijd dat iedereen zich gaat verplaatsen naar het zand bij Bavo Beach. Mocht je nog geen lid zijn, meld je dan snel aan.

Tot snel bij Bavo Beach!

Sluit dit bericht.

Het nieuwe jaar is begonnen, de zaalcompetitie is ruim over de helft.
Het zaalseizoen zit er weer bijna op en dan is het tijd om ons te verplaatsen naar het zand bij Bavo Beach!

Lees het hele bericht.

beachknutselVorig jaar was het eerste seizoen en deze winter is er hard doorgewerkt om de locatie verder op te bouwen. Vanaf 1 april kan er weer gebeachvolleybald worden en op 12 mei is de grote opening! Verder zullen we aanstaande zondag 17 maart vanaf 12.00 uur de velden in gaan graven en hiervoor hebben we alle hulp nodig! Dus mocht je nog niks te doen hebben, kom ons helpen bij Bavo Beach!

Sluit dit bericht.

Het nieuwe jaar is begonnen, de zaalcompetitie is ruim over de helft.
De temperaturen lopen alweer op en de eerste bloemen laten zich zien.

Kortom, de hoogste tijd om het zand en de voorzieningen voor te bereiden op het nieuwe beachseizoen.

Lees het hele bericht.

Binnenkort vind je hier meer over de activiteiten die we op Bavo Beach gaan ondernemen!

Sluit dit bericht.
9 juli 2018Opening Bavo Beach

De opening in 2018 was een mooie happening, bekijk het filmpje!

Lees het hele bericht.
16 juni 2018Bavo Beach is geopend

Sinds donderdag 14 juni 2018 heeft de Haarlemse volleybalvereniging Spaarnestad de beschikking over tien nieuwe beachvolleybalvelden. De velden liggen in het stadsdeel Schalkwijk, vlak bij het Spaarne.

Lees het hele bericht.

Met de realisatie is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Dankzij een investering van de gemeente Haarlem, diverse particulieren en de vereniging zelf, kon de locatie uiteindelijk snel worden omgetoverd tot een nieuw sportcomplex waar heel Haarlem trots op kan zijn.

Onder grote belangstelling van onder meer de Haarlemse wethouder van sport Merijn Snoek, Nevobo-directeur Guido Davio, vertegenwoordigers van de gemeente Haarlem en ambassadeur van dit project Sanne Keizer, werd de locatie officieel geopend door tientallen jonge jeugdleden van Spaarnestad die een beachbal de lucht ingooiden. En daarna werd er uiteraard op de velden door jong en oud nog een balletje geslagen.

Met de tien nieuwe velden hoopt Bavo Beach Haarlem, als onderdeel van Spaarnestad, deze snel groeiende sport ook in Haarlem verder te promoten.

 

Sluit dit bericht.

Beachvolleybal hoort in het rijtje van hippe sporten als kitesurfen en snowboarden. Ook Haarlemmers hebben vanaf donderdag 14 juni de mogelijkheid om deze sport te beoefenen en wel bij Bavo Beach bij het Spaarne.

Lees het hele bericht.

De nieuwe club, behorend bij de Volleybal Combinatie Spaarnestad, hoopt veel nieuwe leden te begroeten en richt zich op de recreant. Sporters die voor het laatst op de middelbare school een volleybal hebben aangeraakt, zullen straks naast de liefhebbers met strakke lijven en dito zonnebrillen hun set ups en smashes kunnen maken. De sport is zo intensief dat de kilo’s er bij beoefenaren afvliegen. De tien nieuwe velden van de beachvolleybalclub zijn bijna klaar. Shovels hebben bergen zand op de juiste plaats op het nieuwe sportterrein geduwd tussen de voetbal- en softbalvelden van Dio en de sportvelden van Olympia.

Lees meer in het artikel dat 2 juni in het Haarlems Dagblad verscheen.

Sluit dit bericht.Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons