Huishoudelijk reglement

Om ervoor te zorgen dat Bavo Beach een fijne plek is om lekker een potje te beachvolleyballen hebben we een aantal regels en afspraken op een rijtje gezet:

Muziek

Het is toegestaan om een boxje met muziek langs het veld te zetten.

We willen jullie wel vragen om rekening te houden met elkaar en met de omwonenden. Graag het volume laag houden. Spreek elkaar hier ook op aan als je merkt dat het volume te hoog staat.

Harken van de velden

We willen jullie vragen om een hark mee te nemen uit de materiaalcontainer naar je beachveld en na het spelen het veld vlak te harken (sowieso de eerste 3 meter van het veld). Anders ontstaan er kuilen en dat speelt niet fijn voor de volgende groep.

Afval

Iedereen vindt het fijn om te beachvolleyballen in een schone omgeving. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat Bavo Beach netjes blijft door het afval in de juiste containers/prullenbakken te gooien.

Nieuwe ballen

We hebben veel nieuwe ballen aangeschaft voor dit seizoen en we willen jullie vragen om hier zuinig op te zijn. Controleer of er geen ballen rond het veld achter de hekken zijn blijven liggen. Voor elk veld is er een ballentas met 5 ballen. Controleer bij het opruimen of alle ballen erin zitten.

Opruimen

Het is fijn als Bavo Beach ook opgeruimd blijft. Zorg er met z’n allen voor dat de materialencontainer opgeruimd blijft en leg de spullen die je hebt gebruikt weer netjes terug. Het is ook fijn als de kleedkamers en de horecacontainer weer netjes en opgeruimd zijn voor de volgende dag. Laten we hier met z’n allen voor zorgen.

Afsluiten van de accommodatie

Voor het afsluiten van Bavo is het belangrijk dat er gecontroleerd wordt of alle deuren op slot zijn. Vergeet niet dat het digitale slot ook dubbel rondgedraaid moet worden bij het afsluiten en controleer dit door de deur open te maken.Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons