Vrij spelen

Leden van Bavo Beach mogen onbeperkt vrij spelen!

Overdag, in het weekend of ’s avonds een balletje spelen met een gezellig groepje leden? Dat kan!

We hebben ook verlichting bij Bavo Beach, dus je kunt gemakkelijk tot 22.00 uur doorspelen. De instructies over de verlichting hangen in de 'horeca' container.

Vanwege de Corona maatregelen werken we nu met een reserveringssysteem. Om vrij te spelen bij Bavo is het verplicht om een veld te reserveren via dit systeem. Minderjarige leden kunnen niet reserveren aangezien zij op dit moment niet zonder toezicht mogen spelen bij Bavo.

Als het goed is heeft iedereen die lid is van Bavo een mail ontvangen van Yoursportplanner.com. In deze mail staat een link voor het aanmaken van een gebruikersaccount. Zodra je succesvol bent ingelogd kun je via onderstaande instructie een veld reserveren.

  1. Klik op “reserveringen”
  2. Klik op “veld reserveren”
  3. Selecteer een datum
  4. Selecteer een veld en tijdstip (klik op “beschikbaar” achter een tijdstip)
  5. Het systeem selecteert automatisch 1,5 uur speeltijd (dit is voor nu verplicht).
  6. Klik op “voeg personen toe”
  7. Selecteer minimaal 4 spelers (incl. jezelf) en maximaal 6 spelers
  8. Klik op “volgende”
  9. Controleer je reservering, verklaar dat je medespelers instemmen met de reservering
  10. Bevestig je reservering door op “reserveren” te klikken.

Iedere toegevoegde speler krijgt een bevestigingsmail toegestuurd met daarin de datum, het veld en het tijdstip. Mocht je je reservering willen aanpassen of annuleren dan kan dat via het tabblad 'Mijn reserveringen'. Annuleringen kunnen tot één uur voor je reservering.

Mocht je geen mail ontvangen hebben van Yoursportplanner.com, stuur dan een mail naar info@bavobeach.nl. Dan maken wij dit in orde.

Voor de leden die naast de vaste trainingsavonden willen komen beachvolleyballen is er een sleutelprocedure. Je kunt dan zelf een net opzetten in de ingegraven fundaties.

Vraag hier de sleutelprocedure aan.Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons