Organisatie

Commissie

De Bavo Beach commissie wordt gevormd door de volgende mensen:

Functie Naam
Voorzitter Ivo van Boxmeer
Secretaris Jan Koehorst
Bouwzaken Bart Maat
Facilitair Ivo van Boxmeer
Communicatie en PR Minke Pilon
Technische zaken Daniël Bon
Externe verhuur Piet Rozendaal
Yoursportplanner Joost van Anrooij

Vrijwilligers

Als je lid bent van Bavo Beach dan ben je medeverantwoordelijk voor de club. Die verantwoordelijkheid neem je door enthousiast en actief aanwezig te zijn, maar ook door goed om te gaan met materiaal, rekening te houden met elkaar en andere medegebruikers, zorgvuldig te openen en te sluiten, netjes af te rekenen bij de bar, etc.

Als club hebben we een groep actieve vrijwilligers nodig om alles draaiende te houden. Denk aan het organiseren van toernooien, training geven, onderhouden van de accommodatie en het jaarlijks op- en afbouwen van de locatie. Een actieve groep vrijwilligers is dus onmisbaar bij Bavo Beach!

Wil je ook actief worden binnen de vereniging en helpen om Bavo Beach nog mooier te maken of zit je vol met nieuwe ideeën? Kijk dan bij Actief Worden!

Algemene Ledenvergadering VC Spaarnestad

Tijdens de algemene ledenvergadering van VC Spaarnestad (ALV) wordt het financieel en algemeen jaarverslag van het voorgaande jaar besproken, evenals de plannen voor het komende seizoen en de bijbehorende begroting. Daarnaast komen er andere zaken als het vaststellen van de contributie en benoeming van de commissie/bestuursleden aan de orde. Leden zijn welkom om punten aan te dragen voor de vergadering, of deze te benoemen tijdens de rondvraag. De agenda wordt uiterlijk 2 weken voor de ALV rondgestuurd.

4Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons