Inloop/kennismaking Bavo Beach

Bavo Beach krijgt regelmatig aanvragen van mensen, die alleen of samen met anderen kennis willen maken met beachvolleybal en Bavo Beach. We bieden daarvoor de mogelijkheid wekelijks op dinsdagavond van 20.15 tot 22.00 uur vanaf 23 april tot begin juli. Het maakt absoluut niet uit of je alleen of met een groepje komt.

Bij de ontvangst (20.15 uur) wordt er uitleg gegeven en een rondje gelopen over Bavo Beach. Vanaf 20.30 uur gaan we het veld op (blote voeten!) en kan er, na wat oefeningen, met en tegen elkaar worden gespeeld. Er zal zeer waarschijnlijk sprake zijn van een verschil in spelniveau, maar in de praktijk wordt dat altijd prima door de groep geregeld. We vragen je om 20.15 uur in sportkleren klaar te staan; er zijn dames- en herenkleedkamers met de mogelijkheid tot douchen.

Als nieuwkomer kun je 2 tot 3 keer op deze manier kennismaken met het beachvolleybal op Bavo Beach. Bavo Beach maakt het hiermee makkelijker voor nieuwe leden om zich aan te sluiten bij de vereniging. We hopen je te zien.Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons