Bedrijventoernooi

3e Bavo Beach Bedrijven beachvolleybal

-----------------------------------------------------

UPDATE: het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

-----------------------------------------------------

Vorig jaar hebben we na 2 jaar Corona weer het Bavo Beach Bedrijven Volleybaltoernooi in Haarlem georganiseerd. En dat was een groot success! Meer dan 20 teams namen deel aan het evenement, en alle teams waren enthousiast!

Daarom organiseren we dit jaar opnieuw het toernooi. Dus wil jij sportief de vakantie periode in? Heb je altijd al met je collega's iets sportiefs willen doen? Lijkt je beachvolleybal wel wat? Schrijf je dan nu in met onderstaand formulier.

We organiseren het toernooi op donderdag 13 juli 2023 op onze mooie Bavo Beach Volleybal velden in Haarlem. Het toernooi start om 17.00 uur en eindigt rond 20.30 uur. Natuurlijk is het mogelijk om daarna nog te blijven. Deelname kost € 50,- per team. We bieden ook een BBQ aan voor de deelnemers. De kosten hiervoor bedragen € 19,50 per persoon.

Je kunt deelnemen aan het toernooi met een team dat bestaat uit minimaal 4 spelers. Meer personen mag ook, maar in het veld staan maximaal 4 personen. 3 van deze 4 spelers zijn werkzaam binnen het bedrijf dat zij representeren. We spelen volgens aangepaste beachvolleybal regels; het aantal sets per wedstrijd hangt af van het aantal deelnemers, als ook het aantal punten per set.

  • Hoog, als je team alleen uit volleyballers bestaat
  • Midden, als je een team mix is van niet volleyballers en volleyballers
  • Basis, als je team geen volleyballers heeft.

Als zich weinig teams aanmelden voor een niveau dan is het mogelijk dat de organisatie niveaus samenvoegt. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal een speelschema gekozen worden. De teams spelen minimaal 4 wedstrijden over de gehele avond.

Om deel te nemen vul het onderstaande formulier in.

We zitten vol, aanmelden voor het toernooi van 2023 is niet meer mogelijk.Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons