Agenda

Bavo Beach Bedrijven Volleybal Toernooi

Datum: 13 juli 2023 17:00:00

Vorig jaar hebben we na 2 jaar Corona weer het Bavo Beach Bedrijven Volleybaltoernooi in Haarlem georganiseerd. En dat was een groot succes! Meer dan 20 teams namen deel aan het evenement, en alle teams waren enthousiast! En jij was er bij!

Daarom organiseren we dit jaar opnieuw het toernooi. Dus wil jij sportief de vakantie periode in? Heb je altijd al met je collega's iets sportiefs willen doen? Lijkt je beachvolleybal wel wat? Schrijf je dan nu in via deze link!

We organiseren het toernooi op donderdag 13 juli 2023 op onze mooie Bavo Beach Volleybal velden in Haarlem. Het toernooi starten om 17.00 uur en eindigt rond 20.30 uur. Natuurlijk is het mogelijk om daarna nog te blijven. Deelname kost € 50,- per team. We bieden ook een BBQ aan voor de deelnemers. De kosten hiervoor bedragen € 19,50 per persoon.

Je kunt deelnemen aan het toernooi met een team dat bestaat uit minimaal 4 spelers. Meer personen mag ook, maar in het veld staan maximaal 4 personen. 3 van deze 4 spelers zijn werkzaam binnen het bedrijf dat zij representeren. We spelen volgens aangepaste beachvolleybal regels; het aantal sets per wedstrijd hangt af van het aantal deelnemers, als ook het aantal punten per set.

Net zoals vorig jaar kun je op 3 verschillende niveaus inschrijven: Laag, Midden en Hoog. Je kunt de volgende leidraad voor de niveaus gebruiken:

  • Hoog, als je team alleen uit volleyballers bestaat,
  • Midden, als je een team mix is van niet volleyballers en volleyballers,
  • Basis, als je team volledig uit niet volleyballers bestaat.

Als zich weinig teams aanmelden voor een niveau dan is het mogelijk dat de organisatie niveaus samenvoegt. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal een speelschema gekozen worden. De teams spelen minimaal 4 wedstrijden over de gehele avond.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan voor de 3e editie van het Bavo Beach Bedrijven volleybaltoernooi via dit formulier.Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons