Inschrijfformulier nieuw lid

Je kunt dit formulier niet invullen als je gebruik maakt van Safari op een Mac of Internet Explorer.
Gebruik in dat geval een andere browser, zoals Mozilla Firefox of Google Chrome.

N.B. Je lidmaatschap wordt ieder jaar automatisch verlengd. Aan het begin van elk seizoen krijg je een mail met daarin de mogelijkheid om je lidmaatschapsgeld te betalen.

Velden met * zijn verplicht.

 
 

Jeugd
Voor leden jonger dan 18 jaar willen we van één ouder of voogd de volgende gegevens hebben.

 
 
 

Training
We bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen. Voor de jeugd worden deze centraal georganiseerd, voor senioren gebeurt dit ad hoc en per groep of trainer. Ben je geinteresseerd in het deelnemen aan trainingen?

 
 

Beeldmateriaal
Via onze website en social media kanalen houden we graag iedereen op de hoogte van de activiteiten van onze vereniging. Hiervoor maken we gebruik van foto’s en video’s. Geef aan of je wel/geen bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto’s en video’s waarop je mogelijk te zien bent.

 
 

E-mail informatie
Voornaamste kanaal voor informatievoorziening van onze leden is en blijft e-mail. Je kunt er voor kiezen algemene mails niet te ontvangen. Je krijgt dan mogelijk ook geen informatie over contributie, ledenvergaderingen en ander belangrijke verenigingszaken. Geef aan of je wel/geen bezwaar hebt tegen het ontvangen van algemene mailings.

 
 

Ledenlijst
Informatie over onze leden wordt niet gedeeld met derde partijen. We stellen zo nu en dan echter wel NAW gegevens beschikbaar aan andere leden via een ledenlijst die alleen beschikbaar is voor leden. Geef aan of je wel/geen bezwaar hebt tegen het opnemen van je naam en adres op die ledenlijst.

 
 

Door je in te schrijven ga je akkoord met opslag van de verstrekte gegevens.

Indien je minderjarig bent is invullen van email-adres ouder/voogd verplicht en gaan we ervan uit dat je ouder/voogd akkoord gaat met je inschrijving.

Tevens ga je door inschrijving akkoord met de geldende contributie. Hiervoor ontvang je een factuur per e-mail.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons