Vertrouwenspersonen

Bavo Beach wil een vereniging zijn waar iedereen met plezier bezig is met beachvolleybal en zich veilig en thuis voelt. Grensoverschrijdend gedrag zoals discriminatie, pesten, intimidatie en ongewenste (seksuele) aanrakingen vinden we niet acceptabel. De zorg voor een veilig sportklimaat is daarom essentieel.

Dat is de reden waarom VC Spaarnestad Vertrouwenscontactpersonen (VCP) heeft aangesteld. Een centraal eerste aanspreekpunt waar je terecht kunt als je te maken hebt met grensoverschrijdend gedrag of een vraag hebt hierover. Zij luisteren naar je verhaal, geven raad en bespreken mogelijke vervolgstappen. Ook adviseren zij onze vereniging over preventieve maatregelen die wij kunnen nemen.

De vertrouwenscontactpersonen van VC Spaarnestad zijn Marjan Monquil en Sascha Lodder. Marjan en Sascha hebben door hun werk ervaring met het voeren van gesprekken over gedrag en gevoel.

Omdat Bavo Beach onderdeel is van VC Spaarnestad kun je bij deze contactpersonen terecht. Klik op de link voor meer informatie.Bavo Beach is onderdeel van VC Spaarnestad
Henk van Turnhoutpad • 2034JL Haarlem • Mail ons